Zelemenjava http://www.zelemenjava.si/chelsea-fringe-lj

Fairtrade piknik

Datum: 16. 5. 2015
Ura: 10.00 – 17.00
Lokacija: Na Špici (Prule, nasproti Botaničnega vrta in Biotehnične šole)
Organizira: Pravična trgovina
Kontakt:

opis dogodka:

Ob zaključku praznovanja 10. obletnice delovanja pravične trgovine v Sloveniji in Svetovnem dnevu pravične trgovine pripravljamo praznovanje – FAIRTRADE PIKNIK.

Pravično druženje bo tokrat obarvano malo drugače kot ponavadi, saj je namenjeno predvsem praznovanju, izmenjavi izkušenj ter pogovoru o vsem, kar smo že naredili in kje smo že uspeli doseči svoje cilje. V sodelovanju s partnerskimi organizacijami pripravljamo aktivnosti za otroke, deljenje uporabnih znanj, možnost pogovora z različnimi strokovnjaki … En del prireditvenega prostora bomo namenili odru za govornike, ki bodo želeli z nami deliti svoje misli in razmišljanja, z obiskovalci, ki bodo oblečeni v oblačila iz pravične trgovine ali iz trgovin z rabljenimi oblačili (second hand) bomo pripravili modno revijo, pridružil se nam bo še kakšen glasbenik, pa tudi dobrot, narejenih po načelih pravične trgovine, ne bodo manjkalo.

Vabljeni, da se nam pridružite v soboto, 16. maja 2015, med 10. in 17. uro v Parku Špica v Ljubljani (križišče Gruberjevega nabrežja in Prul). S seboj prinesite kakšno dekico, pa še kakšen priboljšek, če imate kakšno dobro idejo za recept po pravilih PraviLNO pečeno (izključno sestavine pridelane lokalno ali v sistemu pravične trgovine).

Kaj vse bo še mogoče početi na pikniku: https://www.facebook.com/events/1628961663982650/

english

dogodki festivala chelsea fringe 2015:

Scroll Up